Hírek, események

Vidám óvodaindító népzenei koncert

A nyíregyházi Gyermekek Háza Déli Óvoda Kertvárosi Csicsergő Tagintézményében adtak népzenei koncertet a Nyíregyháza-Eötvös telephely citerás növendékei 2023. szeptember 8-án.

Pedagógusok jelentkezését várjuk

A Garabonciás Művészeti Iskola a 2023/2024-es tanévre betöltetlen álláshelyeire pedagógust keres B.-A.-Z. vármegyei és Sz.-Sz.-B. vármegyei telephelyeire. Betöltetlen álláshelyek:Miskolc és környéke, Nyíregyháza és környéke, Kisvárda és környéke telephelyeken.

Böngészés az archívumban

2004 Pünkösdi Sokadalom. Ilyen is volt, ilyenek is voltunk. Kérdés: leszünk-e, akarunk-e...

Kiállítás nyílt a Nebulós grafikusok munkájából.

Örömmel osztom meg új telephelyünk - a Nebuló Általános Iskola - grafikusainak munkájából készített kiállítás anyagát. Nem volt egyszerű ennek a tanszaknak az indítása, de minden probléma ellenére szép anyagot sikerült megmutatni az érdeklődőknek. Gratulálok az elért szép eredményhez! Tanár: Rozsnyai Margit.

Első Garabonciás tanévzáró koncert a Nebulóban

2022 szeptemberében sebtiben toborzott zenepedagógusokkal kezdtünk neki új helyszínen gyakorlatilag annak, amiről magunk sem tudtuk, micsoda... Tettük a dolgunkat, és tényleg azt gondolom, derekasan helyt álltunk!

Grafikai Tárlat - 2023 eredményhirdetés

Intézményünk idén is megrendezte szokásos versenyét - Grafikai tárlat 2023 címmel – a művészeti iskolák képzőművészeti tanszakain tanuló növendékek számára. Célunk volt megmutatni milyenek a diákjaink, az alkotó közösségek, valamint megadjuk a lehetőséget más intézmények tanulóinak, hogy az adott témában kifejezzék gondolataikat.

Tiszalúci színjátszók sikere az VII. Országos Drámajáték és Színjáték tanulmányi versenyen.

A Garabonciás Művészeti Iskola tiszalúci színjáték tagozatának tanulói a VII. Országos Drámajáték és Színjáték tanulmányi versenyen vettek részt.

Klasszikus zenei háziverseny - 2023

A Garabonciás Művészeti Iskola május 12-én háziversenyt hirdetett az intézményben működő klasszikus zenei tagozatos tanulók számára. A növendékek eredményeinek bemutatása, tapasztalatszerzés, tehetségkutatás, közösségépítés, valamint az együttes munka örömének megteremtése volt az elsődleges cél.

Nyíregyházi zenészünk sikere a XII. Országos Elektronikus-zenei Versenyen

A 2023.05.05-én megrendezett XII. Országos Elektronikus Zenei Találkozó és Versenyen nagy örömünkre, ismét kiválóan teljesítettek iskolánk tanulói, köztük a nyíregyházi Arany János Gimnázium és Általános Iskola telephelyünkön tanuló Szabó Emma Gerda, Dósa Mihály növendéke is!