Dr. Bánhidi Lászlóné

Dr. Bánhidi Lászlóné
Beosztás: tanár
Telefon: +36305979902
Email: banhidi.florian@gmail.com
Teljesítményorientált világunkban nagyon fontos, hogy gyermekeink lehetőséget kapjanak tehetségük kibontakoztatására, s erre talán a legalkalmasabbak a szabadidős tevékenységek, a művészet és a sport. A művészet fejleszti a szépérzéküket, és lelki világukat is nagymértékben és pozitív irányban befolyásolja.

Vallom, hogy minden gyermek tehetséges valamiben, de hogy miben, ezt nekünk pedagógusoknak kell megtalálni és kiaknázni. A művészeti csoportokon belül a közös munka közelebb hozza őket egymáshoz és biztosítja, hogy a végeredmény sikeres lesz.

Egy pedagógusnak mindig szeretettel és türelemmel kell a gyermekek felé fordulnia. Ezért én úgy gondolom, hogy csak annak szabad ezt a pályát választania, aki nem munkának, hanem hivatásnak tekinti a feladatát.
 
Engem is nagymértékben befolyásolt az, hogy már 5 éves koromtól kezdve a zene töltötte ki az életem nagy részét. Ebbe beletartozott a balett, a hangszeres zenetanulás (zongora), valamint az ének. Egész életemet áthatotta a zene szeretete, és úgy tartom, hogy sok mindenen átsegíti az embert, ha közeli kapcsolatba kerül vele.

Tanít

Nyíregyháza - Móra