Zongora (billentyűs tanszak)

piano

Zenélni öröm! Gyere, csatlakozz hozzánk, próbáld ki, éld át, tapasztald meg! A lehetőség rád vár!
 
A zongora tanszak tengernyi érdekességet tartogat számodra! Felfedezheted a hangszer lehetőségeit, gyakorlatot szerzel a kottaolvasás művészetében, képességed, jártasságod fejlődik, eljátszhatod a legismertebb komolyzenei műveket, kedvenc dalaidat, énekeidet.
 
Fontosnak tartjuk népi hagyományaink, értékeink őrzését is e hangszeren keresztül, művészi módon adhatod elő az oly sokszor énekelt népdalokat, gyermekdalokat egyaránt.
 
Társaiddal az együtt-zenélés alkalmával részese lehetsz egy igazán jó közösségnek, amelyben átéled a közös zenélés örömét. Mindez fejleszti figyelmedet, az alkalmazkodó képességedet egyaránt.
 
Sok érdekes elméleti, technikai, gyakorlati tudásanyagot szerezhetsz a különböző játékformák elsajátításával, melyeket a saját művészeti stílusod, egyéniséged segítségével bontakoztathatsz ki. Milyen izgalmas lesz megtanulni, mit jelent a rögtönzés, mit takar az esztétikai érzékenység, hogyan lehet előadni egy művet úgy, hogy értse, élvezze a közönség!
 
Rengeteg mindent megtanulhatsz a zenélés által! Nem csak fejleszt, nem csak tudást ad, de életed minden területére beszivárogva pozitív erővel bír! Javítja a tanulási képességedet, lenyugtatja az érzelmeidet, segíti a koncentrációs képességedet. Legyőzhetsz bármit, mert kinyílik előtted egy ismeretlen, izgalmas, különleges világ! Az örömteli zenélés világa!

Tanít

Miskolc - Székhely

Sajóbábony

Sajókeresztúr

Nyíregyháza - Eötvös

Nyíregyháza - Móra