Szintetizátor-keyboard (billentyűs tanszak)

zg11

Mi a jó a szintetizátor tanulásban?

Zenélni öröm! Gyere, csatlakozz hozzánk, próbáld ki, éld át, tapasztald meg! A lehetőség rád vár!

A zongora és a szintetizátor-keyboard tanszakon felfedezheted a hangszer lehetőségeit, megismerheted kedvenc dalaid játékával a főbb zenei stílusok sajátosságait, és belekóstolhatsz a legismertebb komolyzenei művekbe is.

Ha valaha próbálkoztál zeneszerzéssel, vagy dalírással ? vagy érdekel e lehetőség -, akkor itt erre is teret biztosítunk számodra. Az improvizáció elsajátítása is bővítheti zenei fantáziádat, tudásodat, kreativitásodat, a zeneszeretet iránti kiteljesedésedet.

Társaiddal az együtt-zenélés alkalmával részese lehetsz egy igazán jó közösségnek, amelyben átéled a közös zenélés örömét. Mindez fejleszti figyelmedet, az alkalmazkodó képességedet is.

Sok érdekes elméleti, technikai, gyakorlati tudásanyagot szerezhetsz, amit a számítógép és MIDI?berendezések zenei alkalmazási területén is használhatsz.

Rengeteg mindent megtanulhatsz a zenélés által! Nem csak fejleszt, nem csak tudást ad, de életed minden területére beszivárogva pozitív erővel bír! Javítja a tanulási képességedet, lenyugtatja az érzelmeidet, segíti a koncentrációs képességedet. Legyőzhetsz bármit, mert kinyílik előtted egy ismeretlen, izgalmas, különleges világ! Az örömteli zenélés világa!

Tanít