Gitár (akkordikus tanszak)

gitar21

A saját magad szórakoztatására, kedvtelésből, élvezetből, vagy a család, a barátok örömére, szeretnél gitározni? Legyél akár teljesen kezdő, vagy haladó szinten, itt a helyed!

Mindenkiben van a képesség a zenéléshez, így benned is. Mi segítünk, hogy ezt felismerd és kiaknázd. Nem szükséges különleges képességek birtokában lenni és nem kell szuper tehetség ahhoz, hogy a zeneiségedet kibontakoztasd, csak el kell jönnöd hozzánk!

Nem csak a zenélés örömét, az órák vidám légkörét, hanem a társas muzsikálás élményét is megtapasztalhatod. A technikai fejlődés mellett rengeteg elméleti és gyakorlati tudással gazdagodhatsz. Az akkordok bűvös világa mellett, improvizációs technikákon keresztül a szólózás rejtelmeibe is bevezetünk, de a négyujjas pengetési technikát is elsajátíthatod, mindezt élvezetes családias légkörben.

A gitár garantáltan végig kísér az életed során, nem csak a tanulás nehézségeinek leküzdésében, a képességeid fejlesztésében segít, de a mindennapokban is hasznos társ, barát lesz.

Tanít

Miskolc - Székhely

Miskolc - Bársony

Miskolc - Herman

Bekecs

Sajóbábony

Sajóhídvég