Hírek, események

Grafikás arcképcsarnok

A galériában szereplő képek tulajdonképpen “skiccek” amelyek kb. öt perc alatt készült gyors pillanatképek , szénnel készült portrék. Megjegyzés: a gyerekek először használtak szenet.

Hip Hop tánc Sajóhídvégről

Sajóhídvégen nagyon rég nem volt ilyen sikeres és kedvelt a táncoktatás, mint amióta Vályi Rita tanárnő tanítja a gyerekeket. Nagyon igényes pedagógiai munka és fantasztikus minkát végzett a videó kezelője! Köszönöm! Gratulálok!

Keringő tánc Sajóhídvégről

Szép és nemes tánc. Ahol a lányok igazi nők, a fiúk pedig férfiak! Gratulálok, öröm ezt látni így! Büszke vagyok rátok! Mindenkire! Gyrekekre, tanárokra! Köszönöm!

Koncert a kárpátaljai menekültek megsegítésére

2022. március 11. én pénteken Máriapócson a Családvár vendégfellépői voltunk a Mákvirág néptánccsoporttal, ahol a kárpátaljai menekültek javára gyűjtöttek adományokat.

Közös néptáncpróba

2022 tavaszán már két alkalommal dolgozott együtt az Igrice Néptáncegyüttes Ifi csoportja és a Mákvirág néptánccsoport hétvégi próba keretében közös táncanyag tanulása céljából.

Beszámoló 2022 / Miskolc-Bársony / Zongora-Keyboard / Tar Balázs

A Bársony János Általános Iskolában Tar Balázs szintetizátor-keybord tanszakos növendékeinek félévi vizsgáját látjuk a videón.

Jósavárosi farsang

2022. február 26-án az Együtt a családért kulturális egyesület, a Mákvirág néptánccsoport és az Igrice néptáncegyüttes közös szervezésében a Bakos banda kíséretében hagyományteremtő szándékkal farsangi felvonulást szerveztünk.

Beszámoló - 2022 / Miskolc-Székhely / Zongora-Keyboard / Lukács Éva

Minden növendékkel e tanév szeptemberében kezdtük meg közös munkánkat. Várakozáson felül haladtunk, nagyszerű volt minden tanítvánnyal együtt zenélni.

Beszámoló 2022 / Sajókeresztúr / Zongora / Knóth Judit

A sajókeresztúri zongorás növendékeinknek műsora látható a felvételen. Tanáruk Knóth judit.