Hírek, események

1 százalék-2021

Kérjük, hogy támogassa adója 1 %-val iskolánk alapítóját! Közös Forrás Alapítvány 18423798-1-05

Szép siker a Krétakör Művészeti Versenyen

Szép seikert értek el növendékeink a Bíborka Alapfokú Művészeti Iskola által szervezett Krétakör művészeti versenyen. Zongorásaink közül az Ek korosztályban Szőke Dóra arany, illetve Kovács Alíz ezüst minősítést, az A2 korosztályban pedig Novák János ezüst minősítést szerzett.

Dupla Arany a Tűzliliomnak

A Tűzliliom Együttes a Vass Lajos Népzenei Verseny elődöntőjén gyermek-ifjúsági kategóriában Vass Lajos Arany fokozatot értek el, így tovább jutottak a középdöntőbe. A KÓTA Aranypáva Országos Népzenei Minősítőjén Arany fokozatot nyert el az együttes.

Beszámoló 2022 / Nyíregyháza - Móra / Ifjú-Igrice Néptáncegyüttes / Fabu Bettina-Tóth Bence

Kissé megkésve, de annál nagyobb örömmel teszem közkinccsé a nyíregyházi néptáncosaink videóit!

Beszámoló 2022 / Nyíregyháza - Móra / Kis-Igrice Néptáncegyüttes / Fabu Bettina-Tóth Bence

Kissé megkésve, de annál nagyobb örömmel teszem közkinccsé a nyíregyházi néptáncosaink videóit!

GMI Alapító Okirat módosítás tervezet-2022

Elérhető a Garabonciás Művészeti Iskola fenntartójának 1/2022 (V. 12) számú határozata, amelyben az iskolát érintő lényeges változásról döntött.

Igricés sikerek a Vécseyn.

Nyíregyházán a 23. alkalommal megrendezett Vécsey-Vásárhelyi Országos Kamara Néptánc és Népdaléneklési Versenyen sikerrel szerepeltek az Igricések!

Nyíregyházi citerásaink bemutatkozása az Eszterlánc Óvodában

2022. április 7-én a nyíregyházi Eszterlánc Északi Óvoda Gyermekmosoly Tagintézményben adtak népzenei koncertet az Eötvös telephely citerás és népi énekes diákjai.

Díjátadó a könyvtárban

A díjazott pályamunkákból nyílt kiállítás a költészet napján, 2022.04.11-én, amelyen Varga Andrea alpolgármester adta át a jutalmakat Bűti Amira Bianka (4.b) különdíjasnak és Vitkolczi Luca Lili (4.b) első helyezettnek.