Hírek, események

Pedagógusnapi köszöntő

Sok szeretettel osztom meg a mellékelt videót, amelyben Dr. Szabóné Bugán Ágnes kolléganőm növendékei köszöntik a pedagógusokat. A magam szerény eszközeivel köszöntöm én is kollégáimat, társaimat e napon! Kívánok nekik erőt, kitartást a mindennapi küzdelemben, és lelket, hogy ezt a küzdelmet mielőbb élményként lássák!

Pedagógusokat keresünk

A Garabonciás Művészeti Iskola a 2021/2022-es tanévre betöltetlen álláshelyeire pedagógust keres B.-A.-Z. megyei és Sz.-Sz.-B. megyei telephelyeire. Betöltetlen álláshelyek:Miskolc és környéke,Nyíregyháza és környéke,Kisvárda és környéke telephelyeken

Sikeres volt az V. Országos Elektroakusztikus-Zenei Verseny

Iskolánk rendezte idén az Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett és anyagilag támogatott tanulmányi versenyek közül a háromévenként szervezett V. Országos Elektroakusztikus-Zenei Versenyt. A járványhelyzetre való tekintettel mindezt online formában. A nevezést benyújtó iskolák közül számban is és eredményben is a Garabonciás Művészeti Iskola kiválóan szerepelt, azaz szép számmal nyújtottak be kollégáink felvételeket, és a zsűri értékelése alapján az eredmény terén is jól szerepeltünk.

Anyák napi műsor Kisvárdán

A Vári Emil Általános Iskola anyák napi műsorában szerepeltek a Garabonciás Művészeti Iskola zenészei is. Gratulálunk a szép műsorhoz!

Egy százalék esély - 1% támogatás

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa iskolánk alapítványát! Név: Közös Forrás Alapítvány Adószám: 18423798-1-05

Online ünnepi műsor március 15 tiszteletére

Nyíregyházi citerásaink az Eötvös Gyakorló Általános Iskolából online műsort készítettek március 15-i ünnepség alkalmából!

Garabonciás módra - Tuzsér / Ferenczi József / szintetizátor-keyboard

Nyilvánvaló már számunkra, hogy ebben a járványhelyzetben szükség van az innovációra. Ez a videósorozat nem csak azért fontos, hogy egyfajta összesítést adjon az iskolánk pedagógusainak mindennapi áldozatos munkájáról, hanem évekkel később összehasonlítható legyen a gyerekek fejllődése.

Garabonciás módra - Komoró / Ferenczi József / szintetizátor-keyboard

A sokadik videó elkészítése után is nagy boldogság hallgatni ezeket a muzsikusokat!

Garabonciás módra - Tiszabezdéd / Ferenczi József / szintetizátor-keyboard

Hallgatva a tiszabezdédi szintiseket, azt kell mondjam Ferenczi József kiváló zenészekké neveli a rábízott növendékeket.