Hírek, események

Beszámoló 2022 - Harsány - Grafika

Harsányban Sólyom Ferenc vezette lelkes kis csapat munkáiból készült ez a rövid videó, amely egy kis összegzést ad a 2021/2022-es tanév első félévének néhány sikeres alkotásáról.

Ünnepváró

Harsányban Sólyom Ferenc kollégánk Mikulás napi grafika foglalkozásának pillanataiba nézhetünk be a videó segítségével.

Diótörő - Bársony Karácsonyi műsor

A Bársony János Általános Iskolában tanuló növendékeink közös összefogással vitték színre a Diótörő témáját 2021 karácsonyán. Hálás köszönet a színdarabban résztvevő valamennyi növendéknek, felkészítő tanáraiknak!

Mikulásvárás Sajóvámoson

Moderntáncosaink - Vályi Rita tanárnő vezetésével - az ünnepekre készülvén bepillantást engedtek munkájukba.

Örüljetek, örvendjetek...

2021-ben is fontosnak érezték a nyíregyházi Eötvös telephely népi énekes és citerás diákjai, hogy ünnepi népdalokkal örvendeztessenek meg másokat.

Karácsonyi gyertyák

Szabó Annamária vezetésével növendékeink a Bársony János Iskolában így készültek idén az ünnepre.

Mikulás-tánc / Sajóhídvég

Iskolánk tanára - Vályi Rita - ebben az évben kezdte tanítani a sajhídvégi tanulókat táncra. Mind a koreográfia, mind a tanulók tánctudása reménykeltő! Gratulálok! A profi videófelvételért pedig óriási köszönet!

Garabonciás őszi bál - 2021

Garabonciás Őszi Bál címmel nagysikerű rendezvényét a Garabonciás Művészeti Iskola a nyíregyházi Eötvös és Arany telephelyeinek diákjai részvételével.

Erdőtisztításban Garabonciás részvétel

A nyíregyházi Eötvös telephely citerás és népi énekes diákjai tanárukkal, szüleikkel egy városi zöld programon vettek részt