Hírek, események

Szülői nyilatkozat 2020/2021-es tanév

A digitális munkarend az adaminisztrációs munkát is érinti. Nem tudjuk papír alapon beszedni az un. Szülői nyilatkozatot, amellyel a következő tanévben való részvételt tudjuk biztosítani. Arra kérem Önöket, hogy a válaszuk begépelésének elkezdésével válasszák ki a megfelelő választ a listából.

Digitánc - avagy társastánc óra digitálisan

A személyes kontakt nagyon hiányzott, de örömmel töltött el, hogy ha ilyen formában is, de láttuk egymást ! ????

Digifolk - avagy digitális citeraoktatás

A digitális oktatásra való átállás - mint kényszer - sok jó dolgot is hozott! Példáus tanrainknak lehetőséget a tanulásra! :-)

A digitális oktatás elindult!

Kollégáinkra nagyon büszke vagyok, mert ebben a helyzetben is erejüket megfeszítve dolgoznak azon, hogy a gyerekeknek "élvezetes" tudást adhassanak át!

Tájákoztató szülőknek, diákoknak

Iskolánkban a digitális tanrendre való áttérés folyamatos. Kérünk mindenkit, kövesse iskolánk honlapján közzétett tájékoztatókat!

Digitális oktatás a koronavírus járvány miatt

Digitális munkarend bevezetésére került sor. A rendkívüli állapot lezártáig az iskolában a személyes részvétellel járó oktatás szünetel.

2020.02.10 Pillanatképek a Mórás grafikásaink életéből

Nem telt eseménytelenül a 2019/202-as tanév első féléve. Ebből a forgatagos, eseménydús pár hónapból egy kis izelítőt olvashatnak alább.

2020.02.01 Nyíreghyházi citerásaink sikere

Iskolánk két növendéke Jenei Petra és Tóth Petra népi hangszer kategóriában duóban indulta a Nyíregyházi Egyetem Zenei Intézetének versenyén, ahol 3. helyzést értek el.

2020.01.24 Félévi vizsga Sajókeresztúron

A Sajókeresztúri Eötvös József Általános Iskola telephelyén a Garabonciás Művészeti Iskola zongorát és magánéneket tanuló növendékei 2020.01.24-én tették le a félévi vizsgájukat.