Hírek, események

Erdőtakarításon a Garabonciás diákok

Önkéntes munka a Sóstói-erdőben 2022. szeptember 17-én szombaton erdőtakarítási programban vettünk részt a nyíregyházi Eötvös telephelyről hat citerás diákkal, két szülővel és egy régi citerás diákkal.

István a király

Iskolánk néptáncosai szerepelnek a 17. Bogáti Forgatagon előadott István a király c. darabban! Büszkék vagyunk rátok!

Versenyek az alapfokú művészeti iskolák részére

Az alapfokú művészeti iskolák tanulói számára meghirdetett versenyen az alapfokú művészeti iskolákkal tanulói jogviszonyban álló növendékek vehetnek részt. Részletek: https://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek_/muveszeti_versenyek/versenykiiras

Pedagógusok jelentkezését várjuk

A Garabonciás Művészeti Iskola a 2022/2023-as tanévre betöltetlen álláshelyeire pedagógust keres B.-A.-Z. megyei és Sz.-Sz.-B. megyei telephelyeire. Betöltetlen álláshelyek:Miskolc és környéke, Nyíregyháza és környéke, Kisvárda és környéke telephelyeken.

Zarándy Zoltán: Furulyaiskola

Zarándy Zoltán neve fogalommá vált a kelet-magyarországi furulyaoktatásban. A kisvárdai zeneiskolában, illetve a környező falvakban (Döge, Anarcs) hosszú évtizedek óta tanít furulyát. Jelenleg nyugdíjasként, de ugyanolyan munkabírással folytatja nagyszerű misszióját, amelynek során sok száz gyerekkel szerettette meg a reneszánsz és barokk kamarazenélés örömét.

Harsányi siker a Magyar vagyok... Határok nélkül c. rajzpályázaton

Trianon 102 éves gyásznapja és a Magyar Összefogás Ünnepe alkalmából előtte nap 2022. június 3-án a Komlóstetői Általános Iskola hagyományosan meghirdetett "Magyar vagyok... Határok nélkül" rajzpályázatának díjkiosztó és kiállításmegnyitó ünnepségén vettünk részt.

Beszámoló 2022_02 / Sajóbábony / Zongora / Knóth Judit

Knóth Judit kolléganőm két éve tanít Sajóbábonyban. Sok szempontból értékelendő mindaz, ami a felvételeken látható. Gratulálok a szép muzsikákhoz, és Judit áldozatos munkájához!

Beszámoló 2022 / Sajókeresztúr/ Zongora / Knóth Judit

Knóth Judit kolléganőm két éve tanít Sajókeresztúrban. Sok szempontból értékelendő mindaz, ami a felvételeken látható. Gratulálok a szép muzsikákhoz, és Judit áldozatos munkájához!

Beszámoló 2022 / Miskolc-Herman / Zongora / Knóth Judit

Knóth Judit kolléganőm két éve tanít a Herman Ottó Gimnáziumban Miskolcon. Növendékeinek élményszerű játékát elnézve azt gondolom, eredményesen. Gratulálok a növendékek játékához, és Judit munkájához is!